Logo
Reklama

Placky, fliačky, šalát: KAPUSTOVÁ škola varenia

Hlávková kapusta

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hlávková kapusta je neodmysliteľnou súčasťou tradičnej slovenskej kuchyne. Celkom obyčajná zelenina je významným stimulantom imunity, znižuje krvný tlak aj hladinu cholesterolu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás