Logo
Reklama

Perníčková veža z veterníkov cukrárky Veroniky Bušovej: Za tento vianočný recept môžete vyhrať!

Vianočná Sladká výzva z veterníkov plnených perníkovým krémom. Za túto tortu môžete vyhrať!

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Choux au craquelin sú jemné veterníčky z odpaľovaného cesta a známa cukrárka Veronika Bušová z nich vystavala vianočnú vežu ozdobenú marcipánovými hviezdičkami.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás