Logo
Reklama

Chlebíky, praclíky, pagáče vyrobené na Slovensku a ľudia, čo za tým stoja

Erika Petrleničová a Norbert Szöllösi Remeselná pekáreň Eberhard, Malinovo

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kvások utešene kysne, cesto sa nadúva a z veľkej pece onedlho vyjde voňavý chlebík, rožky, praclíky, pagáče i koláče. Ešte horúce ich treba preložiť do regálov a debničiek. V remeselnej pekárni sa aj v moderných časoch každá ruka zíde.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás