objednať časopis
všetky kategórie

Veronika Cifrová Ostrihoňová sa nikdy netajila tým, že hodiny pri sporáku rozhodne netrávi. Pečenie ale miluje a pokiaľ máte chuť na dokonalé brownies, Veronikin recept vás určite poteší!

Veronika spolu s manželom Sajfom bývajú v lukratívnej bratislavskej štvrti a byt si zariadili skutočne nadčasovo. Kuchyňa Cifrovcov je lesklá, s neutrálnym farebným tónom a kvalitnými čiernymi spotrebičmi.

Pripravte si jeden
z variantov a už si
veru krémeš v cukrárni
kupovať nebudete.
Čítajte viac
Máte radšej SLOVENSKÝ KRÉMEŠ alebo CHORVÁTSKU KREMŠNITU? Máme recept na oba!

Domáca pani vo svojom kráľovstve rada vypeká sladké dobroty nielen pre manžela, ale aj dcérku Sáru, ktorá sa čoskoro dočká súrodenca. Toto sú skvelé Veronikine brownies, ktoré zdieľala v stories na svojom instagramovom profile.

Brownies podľa Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej

 Potrebujete:

  • 1 polievková lyžica roztopeného masla
  • 2 veľké bielka izbovej teploty
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
  • ¼ čajovej lyžičky soli
  • 60 gramov bieleho nízkotučného gréckeho jogurtu
  • 100 ml nízkotučného mlieka
  • 90 gramov kokosového cukru
  • 60 gramov pravého kakaa
  • ¼ lyžičky prášku na pečenie
  • 90 gramov špaldovej múky
  • 40 gramov najemno pokrájanej horkej čokolády
Jasmina v kuchyni.
Čítajte viac
V tejto kuchyni kraľuje Jasmina Alagič: To je krása!

POSTUP:

  1. Rúru predhrejeme na 150 stupňov a omastíme si plech.
  2. V miske zmiešame maslo, bielka, vanilku a soľ. Jemne vmiešame grécky jogurt a pridáme kokosový cukor. Primiešame kakao, pridáme múku a na záver 2 a pol polievkovej lyžice čokolády.
  3. Cesto vylejeme na pripravený plech, pečieme 15 až 20 minút a necháme vychladnúť.
  4. Podľa chuti podávame so zmrzlinou. Dobrú chuť!

Foto z kuchyne Cifrovcov nájdete v galérii TU!

Čítajte viac z Dobrého jedla:

Bratislavský Koun. Zmrzlinu Barbary Szalaiovej, absolventky uznávanej talianskej Gelato Academy, na ktorú ľudia čakajú v siahodlhom rade bez reptania, nájdete v Starom Meste.
Čítajte viac
Domáca CITRÓNOVÁ ZMRZLINA: Aha, RECEPT ZNÁMEJ zmrzlinárky Barbary máte RAZ-DVA!
Šalát s tarhoňou.
Čítajte viac
Náš kuchár Ľuboš má rád TARHOŇU: A my ju MILUJEME tiež (RECEPTY)
Už jedna horká uhorka vie pokaziť šalát.
Čítajte viac
Horká UHORKA? Jednoduchý trik ju zbaví horkosti BEZ ŠÚPANIA
cheesecake vo filo ceste s broskyňami
Čítajte viac
Svieži BROSKYŇOVÝ CHEESECAKE: Skúste ho z FILO CESTA!
DOMÁCE REZANCE S TVAROHOM
Čítajte viac
Babička bola kráľovnou v kuchyni: Tieto jej PRÁZDNINOVÉ JEDLÁ milujeme doteraz
Langoše zo zemiakovej kaše.
Čítajte viac
Chcete LANGOŠE alebo PLACKY? Máme na ne tie najlepšie recepty