objednať časopis
všetky kategórie

Moderátorka Adriana Poláková je vychýrená cukrárka, tak si pri jej recepte môžete byť istí, že vám bude chutiť. A keďže je nepečený a jednoduchý, v horúčavách vám dobre padne.

Adriana Poláková vymenila kariéru moderátorky pred televíznymi kamerami za pokojný život v rakúskom kaštieli, kde žije so svojím priateľom. Na sociálnej sieti sa však nedávno pochválila jednoduchým receptom zo šťavnatých jahôd, ktorý sa oplatí vyskúšať.

Popučené jahody povarte s trochou hnedého cukru, prípadne aj troškou pektínu. Vymiešajte krém z mascarpone, smotany na šľahanie, vanilkového lusku a kondenzovaného mlieka. Na piškóty navrstvite jahodovú zmes a krém a opakujte. Adriana tento voňavý dezert na "jahodové tiramisu" ozdobila aj drobnou jahôdkou, lístkami mäty a jedlým kvetom. Svojim fanúšikom na Instagrame zapriala aj krásny jahodový deň.

Viac z Adrianinho života a kuchyne v rakúskom kaštieli nájdete v galérii: Kliknite SEM!