Logo
Reklama

Zamieste na MEDOVNÍKY: Máme pre vás 7 úžasne voňavých receptov!

Manželia Kľučiarovci z Topoľčianok sa venujú výrobe tradičných slovenských medovníkov.

Zdroj: DOBRÉ JEDLO/ MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Medovníkové cesto treba nechať poriadne odležať a dozrieť. V chlade vydrží niekoľko dní, až týždňov.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás