Logo
Reklama

Moje VYLEPŠENÉ ČEVABČIČI: Anka Šišková sa ich naučila piecť, keď mala 7 rokov! (RECEPT)

Anka Šišková

Zdroj: Archív A.Š.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Tie klasické ma naučila pani kuchárka v hoteli, ktorý prevádzkovali moji rodičia. Mala som asi 7 rokov a veľmi rada som sa piplala s mletým mäsom," spomína obľúbená herečka.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás