Logo
Reklama

Pripravte na jeseň zdravé SIRUPY: Dulový, šípkový, jablkový i rakytníkový. Poradíme ako!

Šípkový sirup.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Liečivé sirupy z plodov jesene posilnia imunitu, môžete si nimi osladiť čaj i iné nápoje, ale aj ochutiť palacinky či rôzne koláče a dezerty.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás