Logo
Reklama

Svieži BROSKYŇOVÝ CHEESECAKE: Skúste ho z FILO CESTA!

cheesecake vo filo ceste s broskyňami

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Broskyne, cream cheese a filo cesto. To je dokonalá kombinácia na efektný a chutný cheesecake. Podľa nášho videoreceptu sa vám podarí krásny ako z cukrárne!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás