Logo
Reklama

Polievka PROTI RAKOVINE, na ktorú zomiera najviac Slovákov: Všetky suroviny máte doma! (RECEPT)

Dobrá polievka je základ reštartu
a zdravého jedálneholístka. Začnite ju jesť na raňajky, ako to kedysi robili naši predkovia.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Už naše prababičky vedeli, že strukoviny prinášajú zdravie. Naviac, pravidelnými dávkami najmä jedného druhu strukovín sa dá predchádzať najrozšírenejšiemu tipu rakoviny u nás, hrubého čreva a konečníka. Vedeli ste?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás