Logo
Reklama

Ako poriadne vydrhnúť drevený lopár alias denko? Poradíme vám, ako na to

Ilustračná snímka.

Zdroj: freepik.com

Reklama

Radomír Warošek

Externý prispievateľ pre Lepšie Bývanie

Drevené kuchynské dosky, alias lopáre, denká (na Šariši), písteky (na Záhorí) či šajbiky (na Spiši) sú našimi každodennými pomocníkmi pri varení. Ak sa o nich nestaráme, hrozí riziko, že sa na nich usadí množstvo choroboplodných zárodkov. Poradíme vám, ako udržiavať lopáre čisté a zdraviu neškodné.

Diskusia

(0)

Autor článku

Radomír Warošek

Externý prispievateľ pre Lepšie Bývanie
Nie je síce profesionálny novinár, ale za svoju tvorbu získal v minulosti 3 ocenenia od Slovenského syndikátu novinárov. Keďže pracuje ako psychológ, ktorý sa venuje párovej terapii, jeho vášňou sú zákutia ľudskej psychiky a vzťahov. Dobiť baterky dokáže pri športe, obzvlášť pri tenise, bedmintone či squashi a pri turistike. Miluje cestovanie, more, teplo a dobrú kriminálku. Radosť mu robí, keď jeho články obohatia čitateľov a prinesú im príjemný pocit a nejakú tú informáciu.
Výber pre vás