Logo
Reklama

Fantastické PARENÉ BUCHTY: AHA, šéfkuchár Martin Korbelič ich robí TAKTO po babičke! (RECEPT)

Parené buchty po babičke chutia ako sen.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Babkine parené buchty boli špeciálne. Robila ich menšie, parila klasicky na handričke a nakoniec preliala svojím fantastickým prepusteným maslom,“ spomína usmiaty šéfkuchár a nám tečú slinky až po zem! Vám?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás