objednať časopis
všetky kategórie

Najlepšie BRYNDZOVNÍKY na svete: Uvidíte, RECEPT známej someliérky si odložíte!

POSTUP:

  1. Všetky suroviny dobre zmiešajte a na pomúčenej doske vyvaľkajte na hrúbku 1 cm.
  2. Cesto potrite rozšľahaným vajcom, posypte rascou a narežte na kocky alebo z neho vykrajujte okrúhle pagáčiky.
  3. Poukladajte ich na vymastený a pomúčený plech. Bryndzovníky pečte v rúre vyhriatej na 190 °C do ružova. Dobrú chuť!

Ďalšie tipy na SUPER PAGÁČIKY nájdete v našej GALÉRII: KLIKNITE SEM!

Ďalšie chutné tipy z Dobrého jedla:

Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou
Čítajte viac
Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou podľa Jamieho Olivera: Aj deti budú mať motýle v brušku
Čítajte viac
Broskyňový KOLÁČ s pudingovou plnkou: Ako stvorený ku kávičke!
Katka Jakeš je výborná kuchárka.
Čítajte viac
Zdravý koláčik od Katky Jakeš: Veľa jabĺk a žiadna múka!
Čítajte viac
Jesenný recept ako lusk! Gratinované ZEMIAKY s tekvicou a kozím syrom chutia božsky!
Oblížu si prsty!
Čítajte viac
3 super NÁTIERKY NA DESIATU: RÝCHLE RECEPTY a deti si oblížu prsty!
zemiakove placky
Čítajte viac
Urobte si chrumkavé ZEMIAKOVÉ PLACKY: Kto by ich nemal rád?

Kategórie