Autorka receptu Janka ju rada pečie aj na plechu – vtedy zamieša cesto zo 6 vajec, 6 lyžíc cukru aj múky. Vyskúšajte!

Čokoládová torta z acidofilného mlieka.
Čítajte viac
Dnes po dobrom obede: Rozkrojte túto RÝCHLU, extra LAHODNÚ tortu z čokolády a acidka

Mrkvová torta s tvarohovým pudingom

FORMA S PRIEMEROM 22,5 CM, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 25 MINÚT

Potrebujete:

  • 4 vajcia
  • 4 lyžice trstinového cukru
  • 4 lyžice polohrubej múky (špaldovej)
  • 1 balenie prášku do pečiva
  • 4 lyžice pomletých orechov
  • vanilkový extrakt
  • 2 mrkvy (nastrúhané)

Na puding:

  • 300 ml kokosového mlieka (môžete však použiť aj obyčajné alebo iné rastlinné mlieko)
  • 1 balenie pudingového prášku (Zlatý klas)
  • med
  • 1 balenie jemného tvarohu

Na ozdobu:

  • 1 smotana na šľahanie
  • med
  • horká čokoláda

Postup na ďalšej strane...