MARHUĽOVO-PUDINGOVÉ REZY
10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT, PEČENIE 35-40 MINÚT
Zdroj: LAURA WITTEKOVA
POTREBUJETE:
Na cesto:
- 150 g masla
- 140 g krupicového cukru
- 2 vajcia
- 180 g hladkej múky
- 60 g mletých lieskových orieškov
- 1 lyžička kypriaceho prášku
- štipka soli
- rum na navlhčenie
Na krém:
- 160 ml mlieka
- 500 ml smotany na šľahanie
- 6 žĺtkov
- 80 g krupicového cukru
- 20 g kukuričného škrobu
- 1 lyžička vanilkového extraktu
Na mätový cukor:
- 3 lyžice kryštálového cukru
- za hrsť mätových lístkov
- čerstvé marhule a mäta na ozdobu
Postup nájdete na ďalšej strane>>