objednať časopis
všetky kategórie

Koložvárska kapusta je jedlo, ktoré sa nikdy nepreje. Špičková je od nášho kuchára Ľuboša. A vy ste na našej stránke hľadali recept na chutnú koložvársku viac než často.

Zapekaná koložvárska so sušenými slivkami - trochu iná verzia.
Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA

4 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT, VARENIE 20 MINÚT, PEČENIE 50 MINÚT

Potrebujete:

  • 700 g mletého bravčového mäsa
  • 2-3 cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • mletú rascu
  • mletú sladkú papriku
  • 1 bobkový list
  • vodu alebo vývar
  • 1 kg kvasenej kapusty
  • 250 g guľatozrnnej ryže
  • 3 jemne pikantné klobásy
  • 200 ml kyslej smotany
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • soľ, mleté čierne korenie
  • masť
  • olej

POSTUP je na ďalšej strane >>>