Logo
Reklama

Vyskúšajte GRILOVANÉ PLACKY: Plnená pochúťka z chlebového cesta chutí v lete najlepšie

plnené chlebové placky na grile, škola varenia

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 40 MINÚT + MARINOVANIE MÄSA, OPEKANIE 20 MINÚT
Na placky:
• 180 ml mlieka • 50 g masla • 300 g hladkej múky (môžete kombinovať s celozrnnou)
• pol lyžičky soli
Na plnku:
• 600 g kuracích pŕs bez kosti a kože • 1 lyžica červenej mletej papriky • 1 lyžica mletej rasce • pol lyžičky mletej čili papriky • 1 lyžička sušeného oregana • 1 lyžička sušeného tymianu • pol lyžičky citrónovej kôry • 1 l

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama

Prekvapte na grilovačke niečím iným! Dvorný kuchár Dobrého jedla Ľuboš Mego super varí, pečie - aj griluje! A nie len mäso či zeleninu. Dokonca aj takého nekysnuté placky, ktoré môžete naplniť podľa svojej chuti. POZRITE SI VIDEO!

Diskusia

(0)

Výber pre vás