Logo
Reklama

ČO DNES VARIŤ? Luciine MARHUĽOVÉ GULE po babičke sa u vás doma rozchytajú!

Marhuľové gule s lieskovcami.

Zdroj: Dobré jedlo/Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Lucia sa do marhuľových guliek zo zemiakového cesta zamilovala, ako väčšina z nás, počas prázdnin u babičky. Vtedy ich mala najradšej s tvarohom. „Teraz ich robievam s orieškami. Sú zdravé a guľkám dodajú špeciálnu nutelovú príchuť.“

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás