Logo
Reklama

DOMÁCI BRUMÍK ako perfektný Mikuláš: BEZ ÉČOK, plný zdravého tvarohu a deti ho milujú

Domáci brumík podľa kuchára Dobrého jedla

Zdroj: Dobré jedlo/Robo HUBAČ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dcéry nášho kuchára Ľuboša Mega domáceho brumíka bez akejkoľvek chémie zbožňujú. Ochutnali sme a odteraz ho pečieme aj svojim deťom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás