Logo
Reklama

DOMÁCA NUTELA bez éčok: Mňam! Budete ju vyjedať aj o piatej ráno

Domáca nutela

Zdroj: Stockfood

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo tam po tom, že večery sú už zase príšerne dlhé – v sychravých ránach sa aj tak vstáva ťažšie z postele. Ešteže často pomôže správne namiešaná motivácia :) Napríklad taká home made nutela so štedrou dávkou orieškov, bez palmového oleja a zbytočnej chémie.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás