objednať časopis
všetky kategórie

"Pravidelne ma pochytí túžba dať si dačo klasické ako černohor s kroketami, soté v zemiakovej placke alebo grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom. Takmer vždy som však sklamaný," povedal Dobrému jedlu Daniel Feranec alias Čoje.

"... oveľa radšej by som bol, keby sa slovenské reštaurácie inšpirovali napríklad pražskými prevádzkami. A čo som práve vymyslel, že zajtra vyskúšam? Od známeho som si zaobstaral hovädzí jazyk z jeho farmy a uvarím ho takto... vyskúšajte tiež :)" radí Čoje.

Varený hovädzí jazyk

Hovädzí jazyk je delikatesa! Urobte si ho podľa Daniela.
Hovädzí jazyk je delikatesa! Urobte si ho podľa Daniela.
Zdroj: Shutterstock

4 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT, VARENIE 2 HODINY

Potrebujete:

  • 1 hovädzí jazyk 
  • 2-3 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • pár strúčikov cesnaku
  • pecorino
  • soľ, korenie
  • majonéza s chrenom na podávanie
Premena malej kuchyne sa podarila vďaka bielej farbe.
Čítajte viac
Táto PRERÁBKA KUCHYNE vás ohúri: Aha, ako málo stačí, aby ste si urobili veľkú radosť!

Článok pokračuje na ďalšej strane >>>