Logo
Reklama

EXTRA CESNAKOVÉ PAGÁČIKY od šéfkuchára Martina Korbeliča: Recept po jeho mame zbožňujeme!

Šéfkuchár Martin Korbelič so svojimi priateľmi pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo silvestrovské menu. Na snímke sú cesnakové pagáčiky, recept po starej mame.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Moja mama dáva do plnky až 8 strúčikov cesnaku. Pagáčiky sú vynikajúce, no ak máte pred cesnakom rešpekt, úplne postačia 3-4,“ odporúča šéfkuchár.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás