Logo
Reklama

BOŽSKÁ SVIEČKOVÁ na smotane od Filipa Ondrušeka: Varil už aj pre princa zo Saudskej Arábie!

Kuchár Filip Ondrušek pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných receptov v priestoroch zvolenskej farmy Lieskovský farmárik.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kreatívny šéfkuchár Filip Ondrušek zo Slovenska má už teraz za sebou stáže v dvoj- a trojhviezdičkových michelinských reštauráciách po celom svete. Varil dokonca pre princa zo Saudskej Arábie!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás