Logo
Reklama

Blesková ČOKO TORTIČKA: BEZ LEPKU, stačí zopár surovín a upečená je ŠUP ŠUP!

Čokoládová torta

Zdroj: Gurmet

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Táto jednoduchá, no efektná torta sa rozplýva na jazyku. Čím kvalitnejšiu čokoládu na ňu použijete, tým bude výsledok dokonalejší. Okrem toho, poteší všetkých bezlepkáčov! Užite si krásny a chutný valentínsky víkend :)

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás