s

Profimedia

5 super trikov ako na taliansku kuchyňu: Doma vás budú nosiť na rukách!

Iste, dobrý olivový olej je základ, pohár červeného a pohodička nutnosť… no keď varíte po taliansky, je stále čo vylepšovať!

Ak milujete talianske cestoviny rovnako ako my, dobre si pozrite a naučte sa všetky naše triky s TOP radami, ako sa pripravuje skvelé talianske jedlo.

1. Cesnak radšej strúhajte Zožeňte si microplane (strúhadlo), čo je úžasná vecička. Ak ho nemáte, použite klasické strúhadlo. Nastrúhaný cesnak (jedna z naj surovín v talianskej kuchyni) „vsiakne“ do masla, olivového oleja alebo do omáčky oveľa ráznejšie, ako keď ho do nich
1. Cesnak radšej strúhajte Zožeňte si microplane (strúhadlo), čo je úžasná vecička. Ak ho nemáte, použite klasické strúhadlo. Nastrúhaný cesnak (jedna z naj surovín v talianskej kuchyni) „vsiakne“ do masla, olivového oleja alebo do omáčky oveľa ráznejšie, ako keď ho do nich "iba" nakrájate či posekáte. Mňam!
Zdroj: Dobré jedlo

Kategórie

Najnovšie video

Odporúčame vám

Diskusia

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil