Logo
Reklama

Výnimočná hliva: V zmrzline aj v likéri!

V malej „alchymistickej“ dielni vyrába hlivové mastičky, mydlá aj likér.

Zdroj: Robo Hubač

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je jedna z mála húb, ktorej úrodu môžete zberať bez toho, aby ste museli s košíkom do lesa. Vraj vám vyrastie aj v pivnici.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás