Volské oko na trikrát: Upečte ho inak, než ste zvyknutí2. 8. 2020, 9:00 (aktualizované: 15. 7. 2024, 16:58)Zdroj: Dobré jedloReklamaReklamaMáte radi volské oko?Galéria k článku8 fotografiíPrejsť do galérieSúvisiace článkyRuské vajce: Z domácich surovín chutí najlepšieKrémový vajíčkový šalát: Tešte sa, je v ňom syr z črievkaVAJCE na raňajky: Sýte kombinácie aké by vám nenapadliMini prepeličie vajíčko: Nahradí v kuchyni aj veľké slepačie vajce?Nájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁBezlepková roláda opitý Izidor od cukrárky Petry TóthovejBezlepková roláda opitý Izidor od cukrárky Petry Tóthovej1:31Je pravda, že ak pijete kávu, potrebujete doplniť viac horčíka?Je pravda, že ak pijete kávu, potrebujete doplniť viac horčíka?0:55Ako máte správne pripraviť polevu na žĺtkové rezy? Jožka Zaukolcová vám poradí!Ako máte správne pripraviť polevu na žĺtkové rezy? Jožka Zaukolcová vám poradí!1:36Výber pre vásNATIVIO