Neplytvajte potravinami: Takto využijete všetky zvyšky

Neplytvajte potravinami: Takto využijete všetky zvyšky

Neplytvajte potravinami: Takto využijete všetky zvyšky

1. Zostal vám zvyšok knedle?
Nakrájajte ju, nechajte odležať v rozšľahaných vajíčkach a opečte. K tomu podávajte kyslú uhorku alebo šalát a báječná večera je o chvíľu hotová.

2. Zostal vám zvyšok zemiakového pyré? 
Je to skvelý základ na šúľance alebo perky a skoro bez námahy. Pridajte žĺtok (alebo celé vajce), hrubú múku a vypracujte cesto. Zvyšok už poznáte.

3. Prezreli vám paradajky?
Nevyhadzujte ich. Na noc ich ponorte do mierne osolenej vody. Ráno budú svieže a pevné na dotyk.

Foto: Shutterstock

Najnovšie video

Odporúčame vám

Diskusia

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil