Návšteva u oceňovaného šéfkuchára Erika Volka: Pred hosťami nič neskrývame!
Návšteva u oceňovaného šéfkuchára Erika Volka: Pred hosťami nič neskrývame!
- 10 min.
- porcie: 2
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 kszmes paradajok (cherry, zebrované, hruškovité, býčie srdce, čierne)
- 1 ksbochník mozzarelly di bufala (byvolia)
- 1 ksza hrsť bazalky
- 1 ksextra panenský olivový olej
- 1 ksanízový likér Pernod (z koriandra, anízu a mäty)
- 1 ksmleté čierne korenie
- 1 ksmaldonská soľ
Postup
krok
Paradajky umyte a prekrojte. Rozložte do tanierov, navrch potrhajte mozzarellu a uložte lístky bazalky.
krok
Šalát pokvapkajte olejom, srvátkou z mozzarelly a anízovým likérom. Dochuťte soľou, korením a môžete podávať.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
