objednať časopis
všetky kategórie
Dobré jedlo/Rio Mare

Dobré jedlo/Rio Mare

SÚŤAŽ s Rio Mare! VYHRAJ 50x predplatné Dobré jedlo a tuniakové dobroty

Na konci apríla rozdáme až 50 predplatných časopisu Dobré jedlo a k tomu balíček plný chutných a kvalitných tuniakových dobrôt. Jemné tuniakové mäso Rio Mare s tým najlepším olivovým olejom vás bude inšpirovať pri tvorbe receptov!

Máte svoj obľúbený recept s tuniakom, ktorý je neodolateľný? Potom máte k výhre už veľmi blízko. A pokiaľ ste začiatočník, inšpirujte sa niektorým z receptov z časopisu Dobré jedlo a vytvorte svoj vlastný recept.

PRIPRAVTE SVOJ OBĽÚBENÝ RECEPT S TUNIAKOM Rio Mare A VYFOŤTE HO NA INSTAGRAM!

Fotku na svojom instagramovom účte zverejnite do 30. apríla, doplňte ho hashtagom #RIOMAREVARENIE a označte @DOBREJEDLO.SK

Redakcia Dobrého jedla navyše vyberie jedného z vás, ktorého nielen odmeníme predplatným a balíčkom Rio Mare, ale v našom časopise uverejníme aj fotografiu jeho krásneho a chutného jedla!

Ako môžete vyhrať ročné predplatné Dobrého jedla a balíček Rio Mare?

  1. Pripravte svoj obľúbený recept s tuniakom Rio Mare
  2. Vyfoťte ho na Instagram, umiestnite ho ako pevný post a nezabudnite fotku doplniť hashtagom #RIOMAREVARENIE a označte @DOBREJEDLO.SK
  3. Fotografiu zverejnite do 30.4.2023. Redakcia Dobrého jedla následne vyžrebuje 50 šťastlivcov, ktorí dostanú ročné predplatné časopisu Dobré jedlo a balíček Rio Mare.
  4. Naviac, jeden zo všetkých instagramových príspevkov bude uverejnený aj časopise Dobré jedlo. Vyberie ho porota zložená z redaktoriek Dobrého jedla a ambasádorky Rio Mare Kvetky Horváthovej .

Inšpirujte sa tuniakovými receptami z Dobrého jedla:

Čítajte viac
Recept na TUNIAKOVÝ WRAP: Výborný tip na desiatu i ľahký obed
Tuniaková nátierka
Čítajte viac
Tuniaková nátierka: Recept, v ktorom rybinu ani neucítite
Čítajte viac
Cestovinový šalát S TUNIAKOM: Chutný obed pripravíte raz-dva!
Tuniaková nátierka s údeným a krémovým syrom.
Čítajte viac
Nečakaná návšteva? Pozrite, aké pohostenie môžete vyčarovať z jednej konzervy tuniaka!
Čítajte viac
Pochúťka k večernému poháru vína: TUNIAKOVÝ QUICHE s olivami a paradajkami
Krehké a aromatické mäso pstruha, s nízkym obsahom tuku, často sa pripravuje s citrónovou šťavou alebo vínom ochutený bylinkami. Klasikou je pstruh na modro alebo na mlynársky spôsob obalený v múke, opečený na masle a posypaný mandľovými lupienkami. Pečené filety sa hodia aj do šalátu.
Čítajte viac
Fajnové POCHÚŤKY Z RÝB: Zdravé nápady na raňajky, obed i večeru
Vajcová nátierka so sušenými paradajkami.
Čítajte viac
Natrite ich na chlieb: Zdravé, sýte a SUPER LAHODNÉ NÁTIERKY!