Logo
Reklama

Zberatelia tradícií a ich skvelé OPRÁŠENÉ recepty

HUBOVÁ POLIEVKA S POHÁNKOU

Zdroj: SHUTTERSTOCK, DUŠAN KŘÍSTEK, ARCHÍV AUTOROV A VYDAVATEĽSTIEV

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Autori úspešných kulinárskych kníh majú veľkú zásluhu na tom, že kulinárna kultúra slovenských regiónov nezapadne prachom ani v časoch nových food trendov. Klobúk dole!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás