Víkendová chuťovka k pivu: Fenomenálna OŠKVARKOVÁ NÁTIERKA
K priateľskému posedeniu pri osviežujúcom pive dobre padne niečo pod zub. Na tento účel je oškvarková nátierka ako stvorená. Tento recept vás určite nesklame!
- 15 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 250 goškvarkov
- 1 ksvajce uvarené natvrdo
- pol ksfialovej cibule
- 1 kssterilizovaná kapia
- 1 lyžicadijonskej horčice
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
- 1 kschlieb, zelenina na podávanie
Postup
krok
Oškvarky pomeľte na mäsovom mlynčeku alebo najemno nasekajte. Dajte do misy, pridajte nastrúhané vajce, najemno nasekanú cibuľu, kapiu nakrájanú na malé kúsky, ochuťte horčicou, soľou a čerstvo pomletým korením.
krok
Všetko spolu premiešajte a preložte do sklenej nádoby. Podávajte natreté na krajcoch chleba so sterilizovanou uhorkou, mladou cibuľkou a reďkovkou.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Milovali sme ho - klasika z CUKRÁRNE je šťavnatá JAHODOVÁ kocka so ŽELÉ

Poznáte ŠŤAVEĽ? Uvarte z neho sviežu POLIEVKU!
