Logo
Reklama

Vianočné POLIEVKY: Takéto varíme my, v Dobrom jedle!

POLIEVKA
ZO SUŠENÉHO
HRACHU

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Takéto varíme my! Každá z nás pripravuje na Štedrý večer nejakú inú. Kapustnicu, hubovú, šošovicovú, hrachovú… A v niektorých rodinách chystajú naraz aj tri! Aby mal každý podľa tradícií.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás