Logo
Reklama

Veľkonočné PUTOVANIE: Gastronomické lahôdky zo sveta

OMÁČKY A PRÍVARKY- Sú typické nielen pre našu kuchyňu, ale aj pre našich susedov. Ak nechcete použiť smotanu na varenie, prívarok zahustite a zjemnite tak, že doň rozmixujete pár kúskov zemiakov. Brokolicu v tomto recepte môžete na - hradiť aj cuketou alebo karfiolom.

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chceli sme vedieť, aké gastronomické lahôdky si na jarné sviatky pripravujú v rôznych kútoch Európy. A náš kuchár Ľuboš nám to zase raz a veľmi rád ukázal. Dobrú chuť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás