Postup

 krok

Preosiatu múku s kypriacim práškom zmiešame s cukrom. Pridáme zmäknuté maslo, žĺtky rozmiešané v mlieku a vypracujeme cesto. Dve tretiny cesta rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm a pomocou valčeka prenesieme na plech, pričom vytvoríme asi 2 cm vysoký okraj. 

 krok

Pripravíme plnku: Tvaroh zmiešame s práškovým a vanilínovým cukrom, s pudingovým práškom a vyšľahaným bielkovým snehom.

 krok

Na cesto v plechu rozotrieme tvarohovú plnku a navrch poukladáme čučoriedky. Rúru vyhrejeme na 175 °C.

 krok

Zo zvyšného cesta vykrojíme kolieska s priemerom 3 cm (potrebujeme asi 40 kusov) a pokladáme ich na plnku a čučoriedky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 25 minút. Koláč po vychladnutí pokrájame. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.