Pikantný REZEŇ s lečom: Trocha vás zaštípe
Určite vám to vyjde na prvý raz.
- 60 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 500 gbravčového stehna
- 700 mlsterilizovaného leča
- 300 mlostrého kečupu
- 1 ksolej na vyprážanie
- 1 ksvajcia
- 1 kssoľ
- 1 kshladká múka
- 1 ksstrúhanka
Postup
krok
Rezne naklepeme, osolíme a obalíme v trojobale z múky, vajca a zo strúhanky. Namočíme ich do vyšľahaných, trochu osolených vajec a vypražíme. Lečo spolu s kečupom necháme prejsť varom.
krok
Na menší pekáč vylejeme polovicu lečovej masy, poukladáme na ňu rezne a zalejeme druhou polovicou leča, aby rezne nebolo vidieť.
krok
Pekáč prikryjeme alobalom a vo vyhriatej rúre pečieme 30-40 minút. Podávame s ryžou, s hranolčekmi alebo so šalátom.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Aj vy doma PEČIETE S DEŤMI, ako naša cukrárka Veronika?

OŠKVARKOVÝ posúch alebo osúch? Na názve nezáleží, je dokonalý
