TEKVICOVÁ pizza: Prísadami sme šetrili, chuťou nie
Zabudnite dnes na donášku...
- 45 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 250 ghladkej múky
- 10 gdroždia
- 1 ksčervenú cibuľu
- 1 ksbielu cibuľu
- 3 lyžiceoleja
- 50 gprerastenej slaniny
- 1 kstekvicu hokkaido (300 g)
- 80 gtopeného syra
- 40 gčedaru
- 1 kssoľ
Postup
krok
V miske spracujte hladkú múku s vlažnou vodou s rozpusteným droždím. Osoľte, prilejte olej a postupne vypracujte hladké nelepivé cesto.
krok
Olúpanú červenú a bielu cibuľu nakrájajte na kolieska, osoľte a v panvici na oleji opečte. V druhej panvici orestujte nadrobno pokrájanú slaninu s kúskami tekvice.
krok
Cesto vytvarujte na okrúhly plech a potrite topeným syrom. Poukladajte opečené cibule, slaninu a tekvicu. Osoľte, posypte strúhaným čedarom a v rúre na 200 °C pečte asi 20 minút.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
OŠKVARKOVÝ posúch alebo osúch? Na názve nezáleží, je dokonalý

Zbiehajú sa vám slinky na tieto ZEMIAKOVÉ KNEDLIČKY? A tá chrumkavá slaninka!
