SYROVÁ cesnačka: Poriadne zdravá smradľavka
S tým pachom to nebude až také zlé.
- 40 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 50 gmasla
- 2 ksväčšie mrkvy
- 1 kspetržlen
- polovicu ksbuľvy zeleru
- 1,5 lzeleninového vývaru
- 3 kszemiaky
- 5 ksstrúčikov cesnaku
- 1 ksdrvenú rascu podľa chuti
- 2 kscelé vajcia
- 150 gnastrúhaného syra
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
Postup
krok
Mrkvu, petržlen a zeler očistite, nastrúhajte na hrubšie rezančeky a opečte na masle. Prilejte horúci vývar a keď začne vrieť, pridajte na kocky nakrájané očistené zemiaky, soľ, korenie a rascu.
krok
Zeleninu uvarte domäkka. Potom do polievky pridajte prelisované strúčiky cesnaku a vylejte rozšľahané vajcia, ktoré ešte v hrnci rozmiešajte vidličkou. Hotovú cesnačku posypte na tanieri strúhaným syrom.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
