Postup

 krok

Múku, tuk, práškový cukor, žĺtky, kypriaci prášok, kakao a mlieko spracujte na cesto. Rozdeľte ho na dve časti. Každú časť cesta rozvaľkajte na veľkosť plechu.

 krok

Z mlieka a Zlatého klasu uvarte hustý puding a za občasného premiešavania nechajte vychladiť. Žĺtky vymiešajte s práškovým cukrom a s tvarohom. Z bielkov ušľahajte tuhý sneh. Do studeného pudingu zamiešajte vymiešané žĺtky s tvarohom, nastrúhanú citrónovú kôru a tuhý sneh z bielkov.

 krok

Jednu časť rozvaľkaného cesta dajte na vymastený, múkou vysypaný plech a rozotrite plnku. Posypte ríbezľami, ktoré do plnky mierne zatlačte. Prikryte druhou časťou rozvaľkaného cesta. Povrch potrite žĺtkom. Pečte v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút.