Postup

 krok

Zemiaky očistite a dajte do hrnca so studenou vodou. Uveďte do varu, pridajte soľ a varte 15-20 minút. Sceďte. V druhom hrnci uvarte fazuľky. Sceďte a prudko ochlaďte v miske s ľadovými kockami, aby si zachovali farbu.

 krok

Kým sa zemiaky varia, urobte chrenové pesto: Listy bazalky dohladka rozmixujte s olejom, pridajte najemno nastrúhaný chren, dobre podrvené vlašské orechy (predtým nasucho opražené na panvici) a najemno nastrúhaný parmezán. Osoľte a okoreňte.

 krok

Kuracie mäso nakrájané na tenšie plátky osoľte, okoreňte grilovacím korením a na grilovacej panvici opečte z každej strany.

 krok

 Zemiaky vyberte a nakrájate na plátky. Dajte do misy a zmiešajte s fazuľkami a chrenovým pestom. Podávajte s grilovaným mäsom a listami polníčka.

Kategórie