Postup

 krok

Celé vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme po lyžiciach polohrubú múku s kypriacim práškom, preosiate kakao a olej. Cesto dáme do menšej, vymastenej, múkou vysypanej formy a vo vyhriatej rúre upečieme. Z mlieka a zo Zlatého klasu uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť.

 krok

Maslo vyšľaháme s práškovým a vanilínovým cukrom. Pridáme postrúhané gaštanové pyré, po častiach vychladnutý puding a spolu vyšľaháme.

 krok

Cukor rozpustíme na karamel, vlejeme smotanu na šľahanie, premiešame, karamel rozpustíme a necháme vychladnúť. Po vychladnutí vyšľaháme so stužovačom šľahačky, prisypeme najemno nastrúhané gaštanové pyré a premiešame. Na vychladnuté cesto natrieme plnku, ktorú potrieme vyšľahanou karamelovou šľahačkou.