Postup

 krok

Čokoládu s celými lieskovcami prejdeme valčekom na cesto, aby sme ich rozdrvili. Potom čokoládu rozpustíme v teplom vodnom kúpeli.

 krok

Rúru vyhrejeme na 160 °C. Zmäknuté maslo s krémovým syrom, práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme. Postupne zašľaháme vajcia a vmiešame múku s kypriacim práškom. Tretinu cesta rozotrieme do pripravenej formy. Na to lyžičkou rozdelíme polovicu vlažnej orieškovej čokolády. Na čokoládu rozotrieme druhú tretinu cesta, na cesto dáme zvyšnú čokoládu a rozotrieme zvyšné cesto. Cesto posypeme posekanou mliečnou čokoládou. Vo vyhriatej rúre pečieme asi 40 minút.

 krok

Chlebíček necháme asi 15 minút chladnúť, potom ho vyklopíme na kuchynskú mriežku a necháme úplne vychladnúť.