
Prekvapivo príjemná zmes chutí: Ryžový šalát s údenou makrelou, bryndzou a reďkovkou
Prekvapivo príjemná zmes chutí: Ryžový šalát s údenou makrelou, bryndzou a reďkovkou
Budete veľmi milo prekvapení, ako si rozumie ryža s údenou makrelou, bryndzou a reďkovkou. V tomto šaláte sa ich chute príjemne dopĺňajú.
- 25 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 300 ghnedej ryže s obilninami a quinoou (hotovú zmes zoženiete v supermarkete) alebo bulguru
- 1 kszväzok reďkoviek
- 100 gúdených filiet z makrely
- 150 gbryndze
- 2 lyžicepetržlenovej vňate
- 4 lyžiceoleja
Postup
krok
Zmes ryže s obilninami varte podľa návodu 15-17 minút. Reďkovky nakrájajte na plátky, rybu rozoberte na kúsky.
krok
V mise zmiešajte uvarenú ryžu s olejom, rybou, reďkovkami a hrudkami bryndze. Pridajte nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a zľahka premiešajte.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Neodolateľné JAHODY: Skúsite ich takto naaranžovať do nepečenej torty?

Máte radi špargľu? Kráľovská zelenina je na vrchole sezóny!
