Postup

 krok

Vo vlažnom mlieku rozmrvte droždie, pridajte soľ, trochu cukru a nechajte vykysnúť kvások. Polohrubú múku preosejte do misy, pridajte kvások, olej, trochu soli a vypracujte hladké nelepivé cesto, ktoré nechajte 15 minút kysnúť.

 krok

Medzitým na oleji speňte nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridajte mleté mäso, osoľte, okoreňte a za stáleho obracania opečte. Odstavte, ochuťte sójovou omáčkou, lístkami koriandra a nechajte vychladnúť. Do studenej masy zamiešajte vajce a strúhaný syr.

 krok

Cesto rozvaľkajte na pomúčenej doske a pokrájajte na štvorce. Do stredu štvorca dajte plnku a okraje cesta k sebe pritlačte. Koláče ľahko potrite olejom, uložte na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre pri teplote 160 °C upečte.