Pikantná SVIEČKOVICA: Urobte si klasiku, ale trochu pálivejšiu
Nechajte a trochu poštipkať na jazyku.
- 60 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujete:
- 700 ghovädzej sviečkovej
- 150 gúdenej alebo anglickej slaniny
- 2 kscibule
- 2 lyžicemasla
- 2 lyžiceolivového oleja
- 150 gšampiňónov
- 1 lyžicasladkej červenej papriky
- 1 ks½ lyžice mletej rasce
- 1 ksšálku paradajkovej šťavy
- 1 ksmalú hrsť posekanej saturejky
- 1 kssoľ
Postup
krok
Pokrájanú slaninu rozškvarte a opražte s posekanou cibuľou. Pridajte rascu, pokrájané a trochu vyklepané mäso, soľ a papriku. Poduste a po chvíľke pridajte rajčinovú šťavu a mäso uduste do mäkka.
krok
Osobitne poduste na masle pokrájané šampiňóny. Zmäknuté mäso vyberte a šťavu z mäsa preceďte. Pridajte do nej šampiňóny a ešte krátko poduste s mäsom a so saturejkou.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
OŠKVARKOVÝ posúch alebo osúch? Na názve nezáleží, je dokonalý

Zbiehajú sa vám slinky na tieto ZEMIAKOVÉ KNEDLIČKY? A tá chrumkavá slaninka!
