Logo
Reklama

Pekne pomaličky: Takéto PEČENIE je čarovné!

Šesť hodín pečené pliecko so šalviou a s rozmarínom

Zdroj: Vermillon

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šupnete do hrnca kus mäsa a necháte, aby sa pri nízkej teplote rozvinulo do plnej krásy. Úplne samo. Čo všetko dovtedy stihnete?

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás