PARADAJKY AKO SALSA

Vermillon

Parádne paradajky od Ľuboša: Ako z nich chutí SALSA?

Dobrý vzťah k nim máme už od škôlky, keď nám tety kuchárky varili skvelú červenú polievku. A náš Ľuboš vie z paradajok vyčarovať ešte omnoho-omnoho viac.

PIKANTNÁ PARADAJKOVÁ SALSA S BROSKYŇAMI, LIMETOU A KORIANDROM

4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT

SUROVINY

  • zmes rôznych paradajok
  • 1 červená paprika (špicatá alebo mäsitá)
  • 2 zrelé a pevnejšie broskyne alebo nektárinky
  • 1 červená cibuľa
  • 1 čili paprička
  • šťava z 1 limety
  • 2 lyžice nasekanej koriandrovej vňate
  • soľ, mleté čierne korenie
  • olivový olej

POSTUP:

  1. Paradajky, papriku a broskyne nakrájajte na menšie kocky a premiešajte s nadrobno nakrájanou červenou cibuľou a čili papričkou.
  2. Salsu dochuťte limetovou šťavou, koriandrovou vňaťou, soľou, korením a olivovým olejom.