Postup

 krok

Žĺtky s cukrom vyšľahajte do hustej peny. Primiešajte olej, vodu, kakao a preosiatu múku s kypriacim práškom. Z bielkov a štipky soli vyšľahajte tuhý sneh, ktorý zľahka zapracujte do cesta.

 krok

Rúru vyhrejte na 180 stupňov Celzia. Polovicu cesta rozotrite na plech vyložený papierom na pečenie. Vložte do vyhriatej rúry a pečte asi 7 minút. Rovnako upečte aj druhú časť cesta. Z upečených plátov opatrne stiahnite papier. Maslo vymiešajte s práškovým a vanilínovým cukrom do penista.

 krok

Pridajte tvaroh a jogurt. Zľahka vymiešajte; nie však šľahačom, lebo krém by veľmi zredol. Nakoniec opatrne vmiešajte umyté odkvapkané, prípadne rozmrazené ovocie.

 krok

Plnku natrite na jeden vychladnutý plát cesta, vrchnou lepkavou stranou priložte na krém druhý plát. Jemne popritláčajte a nechajte stuhnúť v chladničke asi 2 hodiny. Nakrájajte na kocky.