Postup

 krok

Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom, pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom, pomleté orechy a dotuha vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme. Upečené cesto necháme vychladnúť. Cesto rozdelíme na dve časti.

 krok

Každú časť cesta vyvaľkáme a preložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Cesto popicháme vidličkou, vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov Celzia jednotlivé cestá upečieme. Z mlieka, zo žĺtka a z pudingových práškov uvaríme hustú kašu, ktorú za občasného premiešania necháme vychladnúť.

 krok

Zmäknuté maslo vyšľaháme s práškovým cukrom. Postupne pridávame vychladnutú kašu. Dohladka spolu vymiešame. Na jedno vychladnuté lístkové cesto natrieme polovičnú časť plnky.

 krok

Položíme orechové cesto, ktoré potrieme zvyšnou plnkou a priložíme druhé vychladnuté lístkové cesto. Koláč odložíme do chladu na pár hodín. Potom koláč posypeme práškovým cukrom a pokrájame.