Postup

 krok

Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme polohrubú múku s kypriacim práškom, maizenu, kakao, tuhý sneh z bielkov a spolu premiešame. Cesto dáme do okrúhlej vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme vo vyhriatej rúre. Necháme vychladnúť a korpus pokvapkáme kompótovou šťavou.

 krok

V mlieku necháme rozpustiť želatínu a zahrejeme ju na miernom ohni. Tvaroh, práškový a vanilínový cukor, vajce a žlté farbivo spolu vymiešame. Pridáme želatínu namočenú v mlieku a spolu premiešame. Plnku dáme na piškótový korpus a odložíme na 30 minút odstáť na chladné miesto.

 krok

Scedené broskyne nakrájame na kúsky a rozložíme ich na žltú plnku. Želatínu namočenú v mlieku necháme rozpustiť na miernom ohni. Tvaroh, vajce a cukor premiešame. Pridáme rozpustenú želatínu, nastrúhanú čokoládu a spolu premiešame.

 krok

Plnku rovnomerne roztrieme na ovocie. Naplnenú tortu odložíme stuhnúť do chladničky na pár hodín. Ozdobíme pokrájanými kúskami broskýň a strúhanou čokoládou.

Kategórie